Do ručičky 100% ovocie

Svieža ovocná desiata s obsahom toho najlepšieho z prírody. Je vyrobená zo 100 % ovocia, ktoré je pestované špeciálne pre malé deti. Zberá sa ručne až vtedy, keď je skutočne zrelé. Ovocie je tak prirodzene sladké a šťavnaté a nie je ho potrebné dosladzovať cukrom.

V priebehu výroby Sunárek navyše prechádza 750 kontrolami, aby tak dodržal prísne požiadavky, ktoré sú kladené na zdravú detskú výživu.

 

Produkty z radu Sunárek Do ručičky 100 % ovocie

Sunárek Ovocné príkrmy sú určené pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Skvelo sa hodia ako desiata či olovrant doma, na prechádzke a tiež na cestách.

 

od uk.
4. mesiaca
Sunárek Do ručičky jahoda

Sunárek Do ručičky jahoda

Viac info
od uk.
4. mesiaca
Sunárek Do ručičky marhuľa

Sunárek Do ručičky marhuľa

Viac info
od uk.
4. mesiaca
Sunárek Do ručičky hruška

Sunárek Do ručičky hruška

Viac info
od uk.
4. mesiaca
Sunárek Do ručičky banán

Sunárek Do ručičky banán

Viac info
od uk.
4. mesiaca
Sunárek Do ručičky čučoriedka

Sunárek Do ručičky čučoriedka

Viac info
od uk.
4. mesiaca
novinka
Sunárek Do ručičky jablko

Sunárek Do ručičky jablko

Viac info

To najlepšie z prírody

Slovník zloženie

Sacharidy

Rýchly a ľahko dostupný zdroj energie pre organizmus. Na príjme energie zo sacharidov je plne závislá funkcia mozgu. Hlavným sacharidom materského mlieka a takisto mliečnej dojčenskej výživy je laktóza. Tá sa tiež, okrem probiotickej vlákniny (oligosacharidov), nachádza v počiatočnej mliečnej výžive ako jediný sacharid (cukor). Sacharidy sú tiež hlavným zdrojom energie v pokračovacej mliečnej výžive a mliečnej výžive pre batoľatá.

Zinok

Urýchľuje biochemické procesy v organizme, je dôležitý pre metabolizmus makroživín (sacharidov, tukov, bielkovín) a mastných kyselín. Má funkciu štruktúrnu a regulačnú. Nezastupiteľnú rolu hrá v rozvoji poznávacích funkcií a syntéze bielkovín. Prispieva k správnemu vývoju kostí, vlasov, nechtov
a pokožky. Dôležitý je takisto pre rozvoj zraku a imunitného systému. Svoju rolu zohráva aj v činnosti žliaz s vnútornou sekréciou a zvyšuje syntetickú činnosť pečene. V neposlednom rade chráni bunky pred oxidatívnym stresom a podieľa sa na procese ich delenia.

Zdroje: Mäso, mlieko, mliečne výrobky, rybie mäso, zelenina, pšeničné klíčky, droždie, semená tekvíc.